Medistik™ ICE Roll-on

Golyós kiszerelésű termék azonnali hűsítő hatással a szövetek regenerációjára túlzott megterhelés és sporttevékenység esetére.    

  • Tiszta természetes összetevőket tartalmaz és összetételének köszönhetően segít a bőr gyors lehűtését és ezt követően annak megfelelő vérellátását megkövetelő helyzetekben a megmerevedett végtagok vagy a hát és a nyakszirt esetében.  A természetes összetevők - táplálják az ízületrendszert és segítik a  porcképződést, gyulladást gátló hatásuk van, enyhítik a gyulladásos folyamatokat.
  • Gyors lehűtés akut esetben. A Medistik ICE a gyors felszívódásnak köszönhetően azonnal hűti a sújtott területet. Ön ezt a forró napokon és sérülés után vagy gyulladásos betegségek esetén fogja értékelni. Korlátozza a véraláfutások és vizenyők keletkezését. Serkenti az ideg-és izomrendszert.
  • Egyszerű és higiénikus alkalmazás - a kényelmes, kézérintés mentes alkalmazásmód lehetővé teszi a használatot úgy rendelőben, mint terepen, sportpályákon, megerőltető munkateljesítmény után is.  Az alkalmazás nem igényel kézi masszázst és kézmosást a használat után, mint a többi hasonló krém vagy gél bázisú terméknél.
  • A helyi alkalmazás csak a fájdalom helyén, nem terheli az emésztőrendszert úgy, mint a gyógyszerek.
  • A Medistik ICE ™ Roll-on nem zsírozza be, nem színezi be az érintett anyagokat és nem hagy foltot. 


 

Használat

Sport és nehéz fizikai aktivitásnál, rendelőben és terepen is. A bőr gyors lehűtése és ezt követően annak erős vérellátása segíti a megfeszült lábikrák, combok lazítását és a túlerőltetett hát és végtagok regenerációját. Nagy megkönnyebbülést fog érezni, ha  visszérgyulladás és elnehezülő vizenyős láb esetén a lábikrájára alkalmazza. Segít reumatikus és ízületi fájdalom, fejfájás esetén.  Csak külsőleges használatra. Ne kerüljön a szembe, vagy a nyálkahártyára. Csak 12 évnél idősebb gyermekek számára. Ne használja, ha a hatóanyagok valamelyikére allergiás.

Próbálja ki a Medistik termékcsalád többi termékét is.

Medistik™
DUAL Stick

Melegít és hűsít egyaránt

minta: NEM

58g

 

Részlet

Medistik™
DUAL Spray

Melegít és hűsít egyaránt

minta: igen

118ml

 

Részlet

Medistik™
ICE Roll-on

Hűsít

minta: igen

89ml

 

Részlet

 

Tulajdonságok   

Extra erős
Krónikus és akut fájdalmak

Gyors hatás
Krónikus és akut fájdalmak
Lokális krioterápia
Akut fájdalmak

Hatóanyag     összetevők    

30% Methyl Salicylate
15% Menthol
1% Eucalyptus Oil

12% Methyl Salicylate
10% Menthol
 

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Boswellia.

10% Menthol
4% Camphor
2% Peppermint Oil

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Folic Acid, Vitamin C.