Szerezzen kedvezménykódot az első vásárlására - ITT

Referenciák


A Medistiket a lányom fedezte fel

A Medistiket a lányom fedezte fel

Anna S. aus Brno

A Medistiket a lányom fedezte fel, akinek az ízületeivel vannak gondjai. Kicsi kora óta veseelégtelenségben szenved és ez összefügg az ízületi problémákkal.

 A szülés után az ízületi fájdalmai még intenzívebbekké váltak és ezért keresett egy nem invazív megoldást. A Medistiket használja a férje is, aki folyton a számítógép előtt ül és a hátával vannak gondjai. Nagyon meg vannak elégedve a termékkel és én is kaptam ajándékba tőlük egy Medistiket. Mindkét térdemben ízületi gyulladás van és az egész gerincem csontritkulásos. A vállamat egy baleset után összecsavarozták és ha változik az időjárás, akkor fáj és problémát okoz még a kezem felemelése is. Azt szoktam mondani, hogy barométer van a vállamban. Egy sor árnika tartalmú kenőcsöt, ajánlásra még kender tartalmút is, de egyik sem volt az igazi. A fájdalmaimra legjobban a Medistik hatott.  A szilárd formájú nekem majdnem egy évig kitartott. Rendeltem egy következőt és egyet az ismerősömnek is, akinek szintén ajánlottam. A Medistik nekünk kifizetődik.


MŰTÉT UTÁNI FELÉPÜLÉS

MŰTÉT UTÁNI FELÉPÜLÉS

REHABILITÁCIÓS KLINIKA

„Rehabilitációs osztályon dolgozom, és naponta tornásztatok különböző mozgásszervi betegségekben szenvedő betegeket.

Nekem nagyon bevált a Medistik ICE, melyet akkut vagy izom, vagy kötőszöveti fájdalmaknál ajánlom. A gyulladás vagy műtét utáni állapot, de akár „csak” a túlterhelés okozta fájdalom a készítmény használata után annak erős hűsítő vagy melegítő hatása miatt sokkal könnyebben elviselhető. A Medistik ICE azért is jó, mert gyorsan szárad, és nem akadályozza a kineziológiai tapasz használatát.”

Daniel Žukovský, Logo Klinka, Brno, CZ


Már nagyon sok készítményt kipróbáltam

Már nagyon sok készítményt kipróbáltam

Jiří Dušek, Prag

"Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Elsősorban futást, sportolást követően használom rendszeresen az elfáradt izmaimra.

 

 Akkor is szoktam alkalmazni, ha bárhol a testemen valamilyen fájdalmat érzek, nem utolsó sorban fejfájásnál is, ilyenkor a nyak oldalsó és a hátsó, tarkó alatti területeket kenem be vele. Számos más, hasonló rendeltetésű terméket próbáltam már ki korábban, de ez idáig úgy tűnik, hogy a Medistik az a készítmény, amely a szükségleteimnek a legjobban megfelel. Teljes bizonyossággal állíthatom, hogy továbbra is használni fogom."

Üdvözlettel: Jiří Dušek, Praha (CZ)  


SÚLYOS REUMÁM VAN

SÚLYOS REUMÁM VAN

Jiřina S.

Szeretném megosztani Önökkel a tapasztalataimat a Medistik Dual Stick készítménnyel. Súlyos reumám van, és az ízületi fájdalmakra erős gyógyszert kell szednem. 

Sajnos, a test hosszászokik a gyógyszerhez, és egyre erősebet követel. Felfedeztem a Medistik-et, ezt a fantasztikus készítmény, melynek köszönhetően a gyógyszert részben helyettesíthetem a fájdalmas helyek bekenésével. A fájdalom majdnem azonnal csökken. Az éjszakai lábfájdalmaknál is segít, este bekenem Medistik-kel, és nyugodtam el tudok aludni. Nagyon elégedett vagyok vele, és mindenhová magammal hordom. Mindenképpen csak ajánlani tudom mindenkinek, és nagyon köszönöm Önöknek ezt a csodálatos készítményt.


A MEDISTIK-KEL TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK

A MEDISTIK-KEL TELJESEN ELÉGEDETT VAGYOK

Karel T.

"A Medistik-et a barátomnál láttam, és ki is próbáltam nála. Úgy tűnt, segít, és most már harmadik éve rendszeresen vásárolom. Ma már el sem tudom képzelni, hogy nem lenne itthon.

 Két unokám van, én járok értük az óvodába és az iskolába, és egész délután gondoskodom a programjukról. És ez bizony kemény feladat! Mindig sportoltam, de ez egészen más. Hogy egyáltalán győzzem velük az iramot a feleségem minden este bekeni a hátamat és a derekamat Medistik-kel, különben másnap meg sem bírnék mozdulni. A feleségemnek egy kicsit meg kellett szoknia az illatát, de örül, hogy győzöm a fiúkat, és az öröm, amit adnak egyszerűen megéri. Én teljesen elégedett vagyok a Medistik-kel, az illata pedig egyáltalán nem zavar."


AKTÍV KERÉKPÁROZÓK VAGYUNK

AKTÍV KERÉKPÁROZÓK VAGYUNK

VÁVRA HÁZASPÁR, CZ

A Medistik készítményt egy vásáron vettük, és be kell vallanunk, hogy némi bizalmatlansággal. Hagytuk magunkat meggyőzni, és ott a helyszínen kipróbáltuk.

Mivel az egészségügyben dolgoztam, már az összetétele alapján úgy gondoltam, hogy talán működhet. Azonban a feleségemet toltam magam elé, egyrészt neki fájt a nyaka, másrészt pedig ő többet bír ki, mint én. :-) Mivel 68 éves korunkban is aktív kerékpározók vagyunk, a mozgásszerveinknek külön figyelmet szentelünk. Évente mindegyikünk átlagban 3000 km-t tesz meg kerékpáron, és ezt, kérem szépen, sima kerékpáron, nem pedig elektromoson! Naponta 80 – 100 km-t is megteszünk, az ellenszéltől és az emelkedésektől függően. Már sok mindent kipróbáltunk, de a Medistik vált be nekünk a legjobban. A használata kellemes, és nekünk az illata is tetszik, de főleg valóban segít úgy, ahogy nekünk erre szükségünk van. Javasoljuk, hogy próbálják ki.


A MEDISTIK HOSSZÚ ÓRÁKON KERESZTÜL HAT

A MEDISTIK HOSSZÚ ÓRÁKON KERESZTÜL HAT

Dr. Arnie Deltoff

 1990 óta praktizálok, de még nem találkoztam olyan erős, és hatékony fájdalomcsillapítóval, mint a Medistik. A betegeim mesélik, hogy egy használat után órákig tart a hatása, és egyszerűen kenhető, 

anélkül hogy bepiszkítanák a kezüket, mint más géleknél és krémeknél. Tetszik, hogy a Medistik a vény nélkül kapható készítményeknél legmagasabb megengedett hatóanyag tartalommal rendelkezik, és az applikátor a nehezen elérhető helyeken is lehetővé teszi a pácienseknek a készítmény használatát.


TORNÁSZ OLIMPIKON - KRISTÝNA PÁLEŠOVÁ

TORNÁSZ OLIMPIKON - KRISTÝNA PÁLEŠOVÁ

Kristýna Pálešová 

NŐI TORNA SOKOL BRNO

„„Minden élsportoló számára az egyik legfontosabb dolog, hogy jól felkészüljön megfelelő teljesítményhez. Én a gyors és hibátlan 

felkészüléshez a Medistik készítményt használom, amely tökéletesen átmelegíti az izmokat, és lerövidíti a bemelegítésre szükséges időt. Megfelelőnek tartom az egyszerű, érintésmentes alkalmazást, mivel a verseny előtt nincs időm elszaladni kezet mosni. A Medistik-et elég kitekerni, és kenni.”

Olimpiai játékok Peking 2008,
Olimpiai játékok London 2012,
Többszörös Világkupa 1. helyezett 2007 – 2014 években,
Többszörös országos bajnok 2007 – 2014 években. 


Gyors segítség hát, váll és térdfájdalmak esetén

Gyors segítség hát, váll és térdfájdalmak esetén

Eva Hehle (Ausztria)

Jó napot kívánok,
szeretnék Önöknek köszönetet mondani a termékért, amivel nem csak én, hanem a férjem is maximálisan elégedettek vagyunk. 

 A férjemnek nagyon megerőltető munkája van, majdnem egész nap térdel, ami nem csak a térdeinek, hanem a hátának is megterhelő. A masszőrnőmnél vettem az Önök Medistik készítményét és mindketten szerfölött elégedettek vagyunk vele. A férjem a hátát, én pedig a vállamat kenegetem. Az internet tele van különféle termékekkel, de a Medistik az, amelyik valóban működik! A Medistiket mindenkinek csak melegen tudom ajánlani! 

Szívélyes üdvözlettel Eva Hehle (Ausztria)


VÁLLFÁJDALOM

 VÁLLFÁJDALOM

Aleš B.

Természetjárás, és fényképezés közben nagyon sok szükséges felszerelést kell magammal hordani. Aki fényképezett már az tudja, hogy a szükséges technika cipelése nem könnyű.

Medistik segít csökkenteni a vállak és a hát túlterhelését. Előre be szoktam kenni, és ennek köszönhetően jó hosszú túrákra is nyugodtan elindulhatok. A biztonság kedvéért mindig magammal hordom.


A Medistik valóban működik.

A Medistik valóban működik.

Medistik az aktív sportoláshoz – térdproblémák  

"A MEDISTIKTM DUAL stick készítményt első alkalommal akkor vettem meg, amikor térdproblémáim jelentkeztek. Aktív sportoló vagyok, és különösen az uszoda, vagy a görkorcsolya után mindig több hétig fájt a térdem. 

Elmentem orvoshoz, aki térdízület- és ín húzódást állapított meg, mivel a térdkalácsom nem megfelelően rögzített. Tehát a problémámmal nincs mit kezdeni, legfeljebb korlátozhatom azt a tevékenységet, ami után fáj a térdem.
Ezért vásároltam meg a MEDISTIKTM DUAL stick készítményt, és térdfájásnál használtam. Azt kell mondjam, ez a melegítő stift valóban segített, mer az alkalmazása után a térdfájdalom valóban megszűnt. A MEDISTIKTM DUAL sticknek köszönhetően végezhetem a kedvenc sportomat. Ez számomra az elsősegély, és egyetlen túrán, vagy más sportnál sem hiányozhat.

Hanka K. Pozsony   


Hátfájásnál

Hátfájásnál

Helena Kváčová, Czech Republic

A Medistik készítményt idén a horvátországi nyaralásom során volt alkalmam kipróbálni, amikor előjött a lumbágóm. A Medistik-et egy hölgy adta kölcsön, aki oda is magával hozta.

 A fájdalom hihetetlenül gyors csökkenése kellemesen meglepett. Elég volt három napi kenegetés, és megint „fitt” voltam. Mindenhol csak dicsérni, és ajánlani fogom ezt a terméket, fájdalomcsillapítóként valóban működik, és a családunkban ezentúl már sosem hiányozhat a házi patikából.


JUNIOR NEMZETI BAJNOK ÉS A KEIRIN VILÁGBAJNOKSÁG MÁSODIK HELYEZETTJE - Jaroslav Snášel

JUNIOR NEMZETI BAJNOK ÉS A KEIRIN VILÁGBAJNOKSÁG MÁSODIK HELYEZETTJE - Jaroslav Snášel

Jaroslav Snášel 

A nevem Jaroslav Snášel, és magas szinten űzöm a pályakerékpározást. Ez egy nehéz sport, és a Medistik segít lerövidíteni a versenyek utáni regenerálódást. 

A combizom íntapadásra kenem, és mindenhová, ahol fájdalmat érzek, így leggyakrabban a hátamra. A Medistik készítményre teljesen véletlenül találtam rá, a SPORT Life vásáron Brünben, éppen fájt a hátam, így nem tétováztam, és kipróbáltam. Meglepődtem a hatékonyságán. Most rendszeresen használom, bármikor fáj valami. Próbálják ki Önök is, és meglátják.

Junior nemzeti bajnok és 2013-as kering világbajnokság második helyezettje.


A MEREV NYAKRA ÉS FEJFÁJÁSRA MÁR NEM HASZNÁLOK IBUPROFÉNT

A MEREV NYAKRA ÉS FEJFÁJÁSRA MÁR NEM HASZNÁLOK IBUPROFÉNT

Mgr. Žaneta Kremplová

A Medistik-et az anyukám ajánlására rendeltem meg, akinek már voltak vele tapasztalatai, és szó szerint „függő lett”. A hátát talán már megelőzésnek is keni. :-) 

Én egész nap a számítógép előtt ülök, úgyhogy a nyakam és a fejem szokott fájni, és a stressz sem javít a helyzeten… Azt kell mondjam, hogy nincs jobb készítmény a stresszre, és az irodai munka okozta nyakmerevségre, mint a Medistik. Azonnal és hatékonyan segít, úgy hogy már nem kell Ibuprofént szednem. Az illata pedig jelzi mindeniknek körülöttem, hogy túl sok a feladatom, és így a kollégáim nem zúdítanak rám újabb munkát. A Medistik egyszerűen tökéletes.


Élet tolókocsiban – váll- és kézfájdalom, karpális alagút szindróma

Élet tolókocsiban – váll- és kézfájdalom, karpális alagút szindróma

Élet tolókocsiban - Alena Z.

"Jó napot,
​A Rehaprotex vásáron találkoztunk, „ezüst robogón” érkeztem, „Medistik”-et vásároltam Önöknél, és megígértem, hogy írok majd e-mailt. 

A férjemmel mindketten gyermekbénulásban szenvedtünk, időskorban ezt a diagnózist post-polio szindrómának nevezik, ami izomsorvadást, görcsöket, zsibbadást jelent. Hosszú éveken keresztül a vállunk és a kezünk hordott minket, csak könyökmankóval tudtunk járni. És most egyre rosszabb... A legrosszabb a váll, a kézizmok, a karpális alagút szindróma, az ujjak zsibbadása. Tavaly még kézzel varrtam, idén már nem bírják az ujjam. Legnagyobb fájdalom éjszaka, nyugalomban jelentkezik. Ha fájdalomcsillapítót veszek be, akkor jobb, de mindegyik függőséget okoz. Ezért az a legjobb, ha este bekenem a nyaki gerincemet Medistikkel. A Medistik Dual szuper termék, mindig segít megszüntetni a fájdalmat. Először hűsít, utána pedig egész éjszaka melegít. Megfázásnál is ezt használom. Egyszerűen hálás vagyok azoknak, aki feltalálták ezt a készítményt. Erős, hatékony, a használata pedig kényelmes éjszaka sötétben is. Már két éve mindenkinek mesélem milyen jó, néhány barátom már meg is vásárolta az interneten."

Szép napot kívánok, Alena Z. Kopřivnice (Csehország)


Idősek otthona

Idősek otthona

Idősek otthona

„Már 23 éve dolgozom idősek otthonában. A szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink kognitív zavarokban szenvednek. A munka lelkileg és testileg is meglehetősen megterhelő, ezért a dolgozók nagyon gyakran szenvednek hát-, nyaki gerinc stb. fájdalmakban.

 A Medistiket az otthon vezetősége vásárolta meg nekünk kipróbálásra. A dolgozóknak és az ügyfeleknek is nagyon gyorsan bevált, mint gyors és hatékony fájdalomcsillapító szer. Ellazítja a megmerevedett izmokat, görcsöket, és fájdalomcsillapító hatása is van. Az egyszerű, gyors és kíméletes felvitel nagyon kellemes. A legfontosabb az, hogy a készítmény gyorsan hat, és valóban működik.

Én magam már 10 hónapja ugyan azt a szilárd formájú készítményt használom, amely a praktikus felhordási módnak köszönhetően nagyon sokáig tart. A terméket közvetlenül a fájdalmas területekre kell felvinni, ahol azonnal hat. Tekintettel arra, hogy a termék mennyi ideig tart, még az ára is kedvező. Az intézményünkben egész családok kezdték el használni, így rendszeres vásárlókká váltunk.

A gyógytornász egyes klienseinek is a Medistiket ajánlja, problémájuk típusától függően. Kíméletesebb számukra a Medistik használata a rehabilitáció alatt, mint a fájdalomcsillapítók szedése.

A Medistiket csak ajánlani a tudom, és nem csak az osztályunk nevében.”

I.Zavřelová – Idősek otthona speciális ápolást igénylő idősek számára, Brno, Csehország


Fizioterapeuta – sport

Fizioterapeuta – sport

Karel Henliger – Fizioterapeuta 

"A Medistikkel a kollégámnál találkoztam először. Az összetétele és az egyszerű alkalmazása miatt figyeltem fel rá. Fizioterapeutaként dolgozom, és egy focicsapatról is gondoskodom.

 Gyakran utazom velük mérkőzésekre, ahol a játék közben a játékosok elesnek, izomhúzódást, vagy kisebb zúzódásokat szenvednek. Értékelem a spray nagyon gyors hatását, amely metil-szalicilát tartalmának köszönhetően nyugtató hatású és megakadályozza a vérrögképződést. Higiéniai okokból a pályán sprayt használok, de személyes használatra jobban szeretem a stift kiszerelést. A termékekkel elégedett vagyok, rendszeresen rendeljük őket a klub számára."

 

Karel Henlinger – fizioterapeuta (Csehország) 

 


MASSZŐR – FITNESS KÖZPONT

MASSZŐR – FITNESS KÖZPONT

Masér Lukáš DUNDR

A nevem Lukáš Dundr, már ötödik éve dolgozom masszőrként a Fitness Központban Most-ban. A Medistik termékeket néhány éve vásároltam egy prágai vásáron. 

A vendégeimtől nagyon jó visszajelzéseket érkeznek róluk. A Medistik valóban segít a fáradt és túlterhelt izmok okozta fájdalmaknál. Csak ajánlani tudom minden masszőrnek, mint egy jó terméket.