Medistik™ DUAL Stick

APPLY & GO

Szilárd konzisztenciájú, nagy hatóanyag tartalmú hűsítő-melegítő balzsam kitolható stift formában. Gyors használatra ízületek, ínszalagok és inak vagy izmok túlterheléssel, kopással, zúzódásokkal, sérüléssel kapcsolatos fájdalmai esetén.

MEDISTIK™ DUAL stick -  úgy segít, ahogy erre Önnek szüksége van.

  • Intelligens termék - egyedülálló összetételének köszönhetően melegít és hűt is, a szövet állapotától függően. 
  • Nagy mennyiségű hatóanyag tartalom - a melegítő összetevő mennyisége maximális az EU-ban, összetételét lásd az alábbi táblázatban. 
  • Megbízható és gyors hatás - hatóanyagai mélyen behatolnak, serkentik a szövet és környékének vérkeringését és így segítik helyreállítani az érintett hely funkcióját és méregtelenítését.  Előnye, az akut esemény gyors megoldása. Medistik néhány percen belül lazítja a izomgörcsöket a sport vagy más fizikai vagy munkahelyi túlterhelés esetén és csökkenti, vagy teljesen megszünteti a fájdalmat.
  • Egyszerű alkalmazás – egyszerű használat utazáskor, bármikor és bárhol, gyorsan, kényelmesen, nem kell kézzel szétkenni. Elég a stiftet kitolni és a fájdalmas testrészt bekenni:  APPLY & GO
  • A helyi alkalmazás csak a fájdalom helyén, nem terheli az emésztőrendszert úgy, mint a gyógyszerek.
  • A Medistik nem színezi be a vele érintkező anyagokat, nem tartalmaz tartósító szereket.

Használat

Sportnál és nehéz fizikai munkánál. Az összetételének köszönhetően a Medisticknek egyedülálló kettős hatása van. A kezdetben hűtő (Mentol) ezt követően mélyen átmelegítő  (Methyl Salycilate), ami segít enyhíteni a túlerőltetett izmok, ízületek és inak tüneteit. Higiénikus alkalmazás közvetlenül az érintett területre. A mentol és az eukaliptusz jótékony hatással van a légutakra.

A MEDISTIK™ DUAL stick használható hát, ágyéki gerinc, láb, teniszkönyök, váll, merev nyakszirt és a fej halántéki részének masszírozására. A Medistiket dörzsölje be a bőrbe, jól beszívódik, nem kell kézzel bemasszírozni. 

Csak külsőleges használatra. Ne kerüljön a szembe, vagy a nyálkahártyára. 12 évnél fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas. Ne használja, ha a  hatóanyagok valamelyikére allergiás.

Hogyan lehet kipróbálni a Medistik™ Stick-et:  Ha semmije sem fáj, akkor is kipróbálhatja, hogy milyen gyorsan szívódik fel a Medistik a szövetekbe. Kenjen be egy könnyen hozzáférhető helyet (finoman nyomkodja meg) - a tarkót, az alkar belső oldalát, az ágyéki gerincet - 1 - 2 percen belül a tarkón melegítő vagy hűtő-égető érzést fog érezni. A test többi részén az effektus kezdete később lép fel, az egyén bőrének vastagsága és érzékenysége függvényében. A hatás gyorsaságát az is befolyásolja, hogy mennyire telített a bőr az egyéb, korábban alkalmazott készítményekkel.  Attól függően, hogy hol mi a probléma, az is megtörténhet, hogy az érzések a test különböző részein ellentétesek. Télen túlsúlyban van a melegítő hatás, de pld. a túlhevített szövet mindig hűsítő érzést fog érzékelni.

Szőrrel borított bőr: Szőrrel borított bőrre való alkalmazáskor javasoljuk vékonyan bekenni és a szőrszálakon fennmaradt gélt bemasszírozni a bőrbe az érintett területen és környékén. Ha nincs (kézmosáshoz) víz a közelben, be lehet masszírozni a Medistik visszahelyezett gömbölyded tetejével is.

Próbálja ki a Medistik termékcsalád többi termékét is.

Medistik™
DUAL Stick

Melegít és hűsít egyaránt

minta: NEM

58g

 

Részlet

Medistik™
DUAL Spray

Melegít és hűsít egyaránt

minta: igen

118ml

 

Részlet

Medistik™
ICE Roll-on

Hűsít

minta: igen

89ml

 

Részlet

 

Tulajdonságok   

Extra erős
Krónikus és akut fájdalmak

Gyors hatás
Krónikus és akut fájdalmak
Lokális krioterápia
Akut fájdalmak

Hatóanyag     összetevők    

30% Methyl Salicylate
15% Menthol
1% Eucalyptus Oil

12% Methyl Salicylate
10% Menthol
 

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Boswellia.

10% Menthol
4% Camphor
2% Peppermint Oil

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Folic Acid, Vitamin C.

 

Szőrös bőr: Szőrrel takart bőrre történő alkalmazáskor javasoljuk könnyű mozdulattal bekenni és a szőrzetben megakadt gélt az érintett terület körül szélesebb körben bemasszírozni a bőrbe. Ha nincs víz a közelben, akkor a készítmény a Medistik stiftre visszahelyezett gömbölyű kupakjával is bemasszírozható.


A Medistikkel kapcsolatos tapasztalatait küldje el nekünk az  info@bodycentrum.cz címre. A legjobb e-maileket beküldőknek egy utazáshoz és sporthoz ideális mintát küldünk ajándékba.