Medistik™ DUAL Spray - Úgy hat, ahogy erre Önnek szüksége van.

Egyedülálló termék spray formában, gyors segítséget nyújt az izmok és ízületek sport vagy nehéz fizikai tevékenység során keletkezett zúzódására.
 

  • Intelligens termék - egyedülálló összetételének köszönhetően melegít és hűt is, a szövet állapotától függően.  Enyhíti a fájdalmat , de nem érzékteleníti a helyet, fizikai kontroll alatt hagyja azt.
  • Nagy mennyiségű hatóanyag - hasonlóan, mint a stiftnél, ezen felül még olyan adalékanyagokat tartalmaz, amelyeket eddig csak tabletta formájában használtak az ízületek és az ínszalagok táplálására.  Az ízületrendszert tápláló és a porcképződést segítő természetes összetevőknek gyulladást gátló hatásuk van, enyhítik a gyulladásos folyamatokat. Itt spray formában alkalmazhatók - az összetételt lásd az alábbi táblázatban
  • Megbízható hatás - hatóanyagai mélyen behatolnak, serkentik a szövet és környékének vérkeringését és így segítik helyreállítani az érintett hely funkcióját és méregtelenítését.
  • Gyors megoldás az akut esetekre. A Medistik Spray a gyors felszívódásnak köszönhetően azonnal hat. Segít lazítani az izomgörcsöket sport vagy más fizikai vagy munkahelyi túlterhelés esetén és csökkenti e túlterhelés következményeit.
  • Egyszerű és higiénikus alkalmazás  - a kényelmes, kézérintés mentes alkalmazásmód lehetővé teszi a használatot úgy rendelőben, mint terepen, sportpályákon, megerőltető munkateljesítmény közben és után is.  Az alkalmazás nem igényel kézi masszázst és kézmosást a használat után, mint a többi hasonló krém vagy gél bázisú terméknél.
  • A helyi alkalmazás csak a fájdalom helyén, nem terheli meg az emésztőrendszert úgy, mint a gyógyszerek. 
  • A Medistik Spray nem zsíroz, nem színezi be a vele érintkező anyagokat és nem hagy foltot.  Könnyen áthatol a szőrrel borított bőrfelületen.


Használat

Sportnál és nehéz fizikai aktivitásnál, rendelőben és terepen is. Az összetételének köszönhetően a Medisticknek egyedülálló kettős hatása van. A kezdetben hűtő (Mentol) ezt követően mélyen átmelegítő  (Methyl Salycilate), ami segít enyhíteni a túlerőltetett izmok, ízületek és inak tüneteit. Az azonnali hatásnak és a higiénikus alkalmazásnak köszönhetően kedvelt a sportolók körében, az orvosi rendelőben és a rehabilitációt végző munkahelyeken.

A MedistikTM Dual Spray a munka és a sportteljesítmény előtt az izmok bemelegítésére használatos, a terhelés után pedig a megmerevedett és fájó ízületek fájdalmától való megkönnyebbülésre. Nagy teljesítményű atléták, instruktorok és edzők használják a gyors felépüléshez, segít az állandó magas szintű teljesítmény megtartásában, az edzést és sérülést követő regenerációban.

Próbálja ki a Medistik termékcsalád többi termékét is.

Medistik™
DUAL Stick

Melegít és hűsít egyaránt

minta: NEM

58g

 

Részlet

Medistik™
DUAL Spray

Melegít és hűsít egyaránt

minta: igen

118ml

 

Részlet

Medistik™
ICE Roll-on

Hűsít

minta: igen

89ml

 

Részlet

 

Tulajdonságok   

Extra erős
Krónikus és akut fájdalmak

Gyors hatás
Krónikus és akut fájdalmak
Lokális krioterápia
Akut fájdalmak

Hatóanyag     összetevők    

30% Methyl Salicylate
15% Menthol
1% Eucalyptus Oil

12% Methyl Salicylate
10% Menthol
 

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Boswellia.

10% Menthol
4% Camphor
2% Peppermint Oil

With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Folic Acid, Vitamin C.