FOTÓÉRT MEDISTIK-et NYERHET

avagy Nyaralás a Medistik-kel

Nyaralni indul a tengerpartra vagy a hegyekbe? Nyáron utazgat, vagy kényelmesen otthon tölti szabadságát?

Vigyen magával egy Medistik-et, készítsen vele egy fotót a világ azon részén, ahol éppen tartózkodik és küldje el nekünk MMS-ben a +420 604 280 051  telefonszámra, vagy a hu@medistik.eu e-mailcímre. 

Ui. WhatsApp és Viber alkalmazással i küldheti.

Nem számít, hogy hol van, lehet a forró Szaharán, pihenhet a tengerparton vagy akár egy nyugágyban a kertben, csakis az számít, hogy eszébe jut. A fénykép mellé írjon pár sort a saját tapasztalatairól a Medistik termékekkel, de főleg írja meg, hogy a világ mely pontjáról küldi a „képeslapot” az elégedett Medistik felhasználók számára.

Nem kell mást tennie mint:

  1. Mentse el a telefonszámot MEDISTIK néven a telefonjába – természetesen az e-mail is elmentheti.
  2. Fényképezzen és küldje el nekünk a Medistik üdvözletet egy rövid kommentárral, valamint az elérhetőségével legkésőbb 2019. 08.31-ig
  3. A képen láthatónak kell lennie a Medistik-nek és a személynek, aki a kezében tartja vagy éppen alkalmazza. Több fényképet is küldhet - mindig más-más személlyel és megjegyzéssel.

Fényképek kiértékelése 2019. szeptember  06 -án:

 

Minden jó minőségű fénykép kap egy versenyszámot és közzétesszük a FB-on. Minden látható Megosztás 5 pontot ér, egy Like-ért pedig 1 pont kapható. A verseny befejezése után a három legtöbb pontot kapott fotó lesz a nyertes. Ön és barátai, ismerősei nyomon követhetik és befolyásolhatják a verseny alakulását, javíthatják nyerési esélyeit… A kreatív fotó nem a pontok alapján kerül kiértékelésre.

Minél korábban küldi el fényképét, annál több Like-ot kaphat

A fénykép elküldésével beleegyezik közzétételéhez a Medistik HU közösségi oldalán.

Amit nyerhet:

1. díj: 4 db Medistik + 4 Mini spray 

2. díj:  3db Medistik + 3 Mini spray 

3. díj: 2 db Medistik + 2 Mini spray 

 

= a legkreatívabb fotó, vagy a legérdekesebb kommentár.